Reebok Werkschoenen

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Reebok werkschoenen

Wij hebben de volledige collectie van Reebok werkschoenen online te koop. De veiligheidsschoenen hebben of S1P of S3 certificering. Als u niet bekent bent met de certificeringen van werkschoenen kunt u hier er meer over lezen. 

Reebok zegt zelf over hun veiligheidsschoenen: "Gemaakt voor uw manier van werken. Reebok zet zich in om u te inspireren en te motiveren tot atletische prestaties en doelen door middel van innovatief productontwerp. Het merk Reebok moedigt het voortdurende streven naar fitheid en welzijn aan. Reebok stelt mensen in staat om fit te zijn ... fit voor het leven. Reebok breidt de reputatie van atletische prestaties, comfort en fitness uit naar de werkplek: op het werkterrein, in de fabriek en in het veld."

Wij zeggen: Ze lopen fantastisch, zien er goed uit, en sommige hebben zelfs s3 certificering.

Floatride Energy Tussenzool

Werkschoenen uit de 'Flex' serie hebben de speciale demping die je ook bij hardloop- of andere sportschoenen ziet.

Met een Floatride Energy schuim tussenzool biedt de Fusion Flexweave™ Work demping met een kick. Floatride Energy schuim is ondersteunend, zeer responsief en lichter dan traditioneel EVA, dat zorgt voor minder energieverlies bij elke stap. De Flexweave™-stof biedt flexibele ondersteuning, lichtgewicht duurzaamheid en ademende kracht, waardoor je meer kracht in elke vezel kunt stoppen. De slipvaste rubberen buitenzool is voorzien van een visuele footmapping voor adaptieve, multidimensionele flexibiliteit.

Trail Grip Work

De "Tail Grip Work" Safety schoenen van Reebok bestaan uit schoenen die OF een S3 OF een S1P certificering hebben. Degene met S3 hebben een schacht gemaakt van waterafstotend leer, microvezels en mesh. De veiligheidsshoenen met S1p hebben een schacht gemaakt van leer (minder/niet waterafstotend), microvezel en mesh. De loopzool van de Tail Grip schoenen bestaan uit twee onderdelen. Er is een DMX-Ride schuim tussenzool die zorgt voor extra demping. En er is een duurzame, rubberen buitenzool die voldoet aan de hoogste antislip normering (SRC). Deze rubberen zool is van de hoogste kwaleit gemaakt.

De voering is gemaakt van vochtafvoerend nylon gaas waardoor zweet en geurtjes worden afgevoerd. Het MemoryTech Massage-voetbed (binnenzool) past zich aan de unieke contouren van de voet aan. De lichte aluminium neus vermindert het gewicht terwijl de schokbescherming behouden blijft. Speciale functies van alle 3 de modellen: er zijn geen metaaldelen gebruikt buiten op de schacht. Er is een niet-metaalhoudende, ferforatiebestendige tussenzoolplaat.

Contact