Atlas Werkschoenen

Artikelen 1 tot 40 van 125 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 125 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Atlas werkschoenen

De veiligheidsschoenen / werkschoenen van Atlas zijn door de tijd heen helemaal ontwikkeld tot één van de bekentste en meest gerespecteerde schoenen in werkkledingland. De schoenen komen uit Duitsland, en dat merk je; de kwaliteit en het comfort is uitmuntend. Atlas heeft in de loop van de jaren veel technieken gemaakt en verbeterd. Hieronder een opsomming van een aantal technieken die u kunt terugvinden in de werkschoenen. 

En of u nu in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Venlo woont, u kunt de Atlas werkschoenen gewoon online bestellen voor zeer gunstige prijzen. De populaire modellen worden zeer snel thuis bezorgd. Polulaire Atlas schoenen zijn onderandere de Anatomic Bau 500 en de Atlas GX 805 Dames werkschoen

Het Atlas 3D Dempingssysteem

Het 3D-dempingssysteem van Atlas staat voor: Drukverlichtend, Demping en Dynamisch. De drukverlichtend staat voor de drukverlichtende inlegzool die in de schoen zit. Het demping staat voor de comfortabele dempende tussenzool, en de laatste D staat voor dynamische loopzool welke zich aanpast aan de ondergrond. Al met al is dit systeem van Atlas werkelijk heel goed voor uw voeten en uw gemoedstand, u loopt er lekker op!

Alu-Tec

Alu-Tec schoenen bevatten de aluminium veiligheidsneus. Het aluminum is lichter dan de doorgaans gebruikte staal, waardoor het gewicht wordt verplaats van voren naar het midden van de voet. Door de verplaatsing van het gewicht worden struikelongevallen voorkomen. Alu-Tec werkschoenen hebben ook als voordeel dat aluminium thermisch neutraal is, waardoor koudebruggen in de schoen worden voorkomen. Dit allemaal voor een beter comfort!

Atlas XP beschermende tussenzool zonder staal

De penetratie beschemende XP® tussenzool bestaat uit een thermoplastisch polyamide laminaat en voldoet aan de eisen van EN ISO 20345 S3. Dit hightechmateriaal wat ontwikkeld is door Atlas is in tegenstelling tot de stalen tussenzool bijzonder licht en flexibel. Door de flexibele materiaalstructuur van de XP®-technologie krijgt de voet een betere loopzoolflexibiliteit in de lengte (torsie). 

In de praktijk betekend dit dat indien men onverwacht op een oneffen ondergrond terechtkomt, biedt de lengteflexibiliteit een uitstekende opstapveiligheid. Het gevaar op verzwikking wordt op die manier actief gereduceerd. Bovendien is de weefselstructuur van de XP®- tussenzool temperatuurneutraal en vormt geen koudebrug. 

GORE-TEX® van Atlas

Atlas heeft ook werkschoenen met de zeer goede Gore-Tex technologie. Dit houdt in dat deze werkschoenen: 100% waterdicht zijn, zeer goede bescherming hebben van weersinvloeden en een uiterst hoge luchtdoorlaatbaarheid die de voeten beschermd tegen oververhitting.

GORE-TEX® technologie science

Een GORE-TEX®-membraan heeft 1,4 miljard microscopisch kleine porieën. Elke porie is 20.000 maal kleiner dan een waterdruppel, maar wel groter dan een waterdampmolecule. Daarom is een GORE-TEX®-membraan aan de buitenzijde absoluut waterdicht. De transpiratie kan in de vorm van waterdamp evenwel ongehinderd ontsnappen van binnen naar buiten.

Contact