Dames werkschoenen

Artikelen 1 tot 40 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dames werkschoenen online kopen

Of u nu dames werkschoenen zoekt met stalen neus, ESD, extra brede zool of juist smal, wij verkopen ze. Bij CDM koopt u uw veiligheidsschoenen snel en veilig. Wij hebben een ruim assortiment werkschoenen van veel verschillende soorten merken en veel verschillende soorten toepassingen. Voor grotere aantallen kunt u gemakkelijk online een offerte opvragen. U krijgt dan een zeer scherpe prijs! De levertijd staat bij elke schoen aangegeven. Over het algemeen is bij werkschoenen de levertijd 1-2 werkdagen. 

Het dragen van goede werkschoenen, of veiligheidsschoenen, is een must bij werkzaamheden in de bouw of magazijnwerkzaamheden. Bij de keuze voor de juiste werkschoen let je naast de veiligheidsklasse ook op het design! Daarom willen wij ervoor zorgen de schoent die bij u past, wij kunnen aanbieden! 

Dames werkschoenen merken

Wij hebben veel verschillende soorten werkschoenen merken voor de vrouwen in ons assortiment staan. Het assortiment wordt zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe modellen en nieuwe merken. Staat uw werkschoen merk er niet bij en zou u dat wel graag willen? Neem dan contact met ons op! Hieronder staan onze merken waar wij officiële dealer van zijn:

Kenmerken

Elke werkschoen heeft wel een andere kenmerk. Zo hebben we hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werkschoenen als sneakermodel etc. Om u als bezoeker zo goed mogelijk te bedienen hebben wij voor u van de meest populaire kenmerken categorieën gemaakt. 

  1. S3 Dames werkschoenen
  2. Dames werkschoenen met stalen neus
  3. Dames werkschoen met composiet veiligheidsneus

Normering voor veiligheidsschoenen

Wanneer je opzoek bent naar werkschoenen (veiligheidsschoenen) dan zie je altijd een S-certificering staan. Oftewel een SB, S1, S1P, S2, S3, S4 en S5. De vraag is natuurlijk; Wat betekend dat nu eigenlijk? Dat gaan wij u uitleggen!

Allereerst de “S” in het verhaal. De S staat voor Safety volgens de norm: NEN-EN 20345:2004 welke is opgesteld voor schoeisel. Je hebt ook nog de P welke staat voor “Protective” (dit is de norm: NEN-EN 20346:2004) en de O welke staat voor “Occupational” (dit is de norm: NEN-EN 20347:2004). Van SB tot S3 geldt: Hoe hoger het cijfer achter de S hoe meer eisen er aan de schoen worden gesteld. Bij S4 en S5 is dat weer anders, daar gaat het om laarzen.

Voor onze uitgebreide werkschoenen normering pagina klik u op > werkschoenen normering

Contact