Dassy Werkkleding

Artikelen 1 tot 40 van 270 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 270 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dassy Werkkleding gewoon online te koop bij CDM. Werkbroeken, werkjassen, t-shirts en poloshirts.

Dassy werkkleding: comfortabele veiligheidskleding

Dassy werd in 2007 opgericht als spin-off van een Belgische textielgroep met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij. Vanuit deze jarenlange kennis van zaken op vlak van patroonontwikkeling, aankoop van grondstoffen en confectie, ontwikkelen we professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken.

Wij verkopen van Dassy elke serie; de Dassy D-FX, de Dassy DNA, de Dassy Classic en de Dassy Safety (zowel de multinorm, de hoge zichtbaarheids kleding als de vlamvertragende kleding). Elke type kleding verkopen wij. Van de simpele t-shirts, poloshirts tot de speciale werk overalls, werkbroeken en werkjassen.

Bedrukken van Dassy werkkleding

Bij CDM Bedrijfskleding kunt u uw werkkleding en/of bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u u zelf en/of uw personeel professioneel presenteren en brengt u uniformiteit in uw bedrijf. Dit draagt bij aan herkenbaarheid van uw onderneming. Goed bedrukken van werkkleding is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Wij bedrukken en borduren uw bedrijfskleding in ons eigen pand (in house), zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. In dit blogbericht gaan we verder in op het proces van werkkleding bedrukken.

Werkkleding offerte aanvragen

Wilt u speciale Dassy werkkleding bestellen, wilt u een logo of slogan laten borduren op uw werkkleding of wilt u meerdere aantallen bestellen? Vraag dan gerust op ons offerteaanvraagformulier een offerte op. Op dit formulier kunt u eventueel ook gelijk uw logo uploaden zodat u snel uw prijs weet voor uw kleding. Uiteraard is het ook mogelijk voor ander soort producten offerte op te vragen. Voor meer informatie over om uw werkkleding te laten bedrukken ga dan naar ons weblogitem hierover: Werkkleding laten bedrukken

Heeft u nog vragen met betrekking tot werkkleding/bedrijfskleding of veiligheidskleding? Neem dan gerust contact met ons op! 

Contact