Clique Kleding

Artikelen 1 tot 40 van 502 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 502 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij CDM Bedrijfskleding wordt ook de kleding van het zeer sportieve clique werkkleding verkocht. De sportief ogende en kwalitatief zeer goede kleding is zowel geschikt als werkkleding als gewoon casual te dragen. De term veelzijdig is dan ook beslist op zijn plaats voor dit merk.

Royaal en zeer interessant aanbod van Clique werkkleding

CDM Bedrijfskleding heeft een royaal en zeer interessant aanbod aan werkkleding, die u dus ook prima als casual kleding kunt dragen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

Tussen dit grote aanbod vindt u ongetwijfeld ook de voor uw bedrijf geschikte kleding. Clique werkkleding was aanvankelijk kleding die speciaal gemaakt werd voor op de golfbaan. Al snel groeide echter de populariteit en kreeg de kleding eerst een meer casual setting en ging de focus vanaf 2007 definitief op het aanbieden van werkkleding.

Clique werkkleding met kwaliteit en uitstraling, ook prima casual te dragen

Met Clique werkkleding komt u altijd zeer verzorgd voor de dag. De sportieve kleding maakt een zeer frisse indruk en straalt aan alle kanten professionaliteit uit. Behalve het uitgebreide aanbod, de sportieve uitstraling en de kwaliteit van de aangeboden werkkleding is ook de prijs zeer aantrekkelijk. Niet voor niets besluiten meer en meer ondernemers juist voor dit merk te kiezen. Dat is niet zomaar, de gebruikers van Clique werkkleding zijn dan ook buitengewoon tevreden over de uitstraling en de kwaliteit van de werkkleding.

Personaliseer de kleding door het te laten bedrukken

Wilt u nog meer professionaliteit uitstralen, laat de kleding van Clique dan bedrukken. Op die manier kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel vergroten en werkt u bovendien aan herkenbaarheid. Vaak is de investering in de kleding en de bedrukking heel erg snel terugverdiend. Mooi is dat CDM Bedrijfskleding ook voor de bedrukking een zeer scherpe offerte aan kan bieden. Met Clique werkkleding maakt u als ondernemers de juiste keuze. Ook na wasbeurt op wasbeurt blijft de kleding er prima uitzien, waardoor gesteld kan worden dat ook de prijs- kwaliteitsverhouding zeer goed te noemen is.

Vraag scherpe offerte op

Contact